δράσεις για για την κοινωνία

πολύπλευρη κοινωνική προσφορά
& εθελοντισμός

Η διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, στηρίζει με την ενεργοποίηση διεύθυνσης καθηγητών και σπουδαστών, το έργο σημαντικών συλλόγων και οργανώσεων. Με ιδιαίτερη ευαισθησία πλαισιώνει αξιόλογες προσπάθειες που έχουν σαν σκοπό να στηρίξουν συνανθρώπους μας, να προστατεύσουν το φυσικό περιβάλλον ή να αποκαταστήσουν προβλήματα από φυσικές καταστροφές. Οι σπουδαστές που θα στελεχώσουν στο μέλλον τις ελληνικές τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ευαισθητοποιούνται μέσα από τις ενέργειες αυτές και εξοικειώνονται με το πνεύμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ιδιαίτερο κεφάλαιο της κοινωνικής προσφοράς αποτελεί και η οικονομική ενίσχυση συλλόγων που επικεντρώνουν την προστασία τους στο παιδί. Από το 2013 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, ανάμεσα σε πολλές άλλες δράσεις, προσφέρει σε καθημερινή βάση το γεύμα των παιδιών που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ Μοσχάτου, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΦΟΡΕΙΣ

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι νέα και εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ ανά πάσα στιγμή να διακόψω την επικοινωνία της LE MONDE μαζί μου. (και όχι να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.)

    This site is registered on wpml.org as a development site.