γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας

σταδιοδρομία

Το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, εξασφαλίζει συστηματικά τη διασύνδεση σπουδαστών και αποφοίτων του σε θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας το υψηλό κύρος του ονόματος LE MONDE, το οποίο προκύπτει τόσο από το επίπεδο σπουδών, όσο και από την καταξιωμένη πορεία των αποφοίτων του.

απευθύνεται σε

Σπουδαστές και αποφοίτους…

…που επιθυμούν να εργαστούν αλλά και αποφοίτους που εργάζονται και επιθυμούν να προσλάβουν νεότερους σπουδαστές/αποφοίτους.

Επιχειρήσεις…

…σε πολλούς τομείς δραστηριοτήτων, οι οποίες ζητούν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για τις αντίστοιχες θέσεις απασχόλησης.

στόχος είναι

να προσφέρονται ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης στους σπουδαστές, τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών όσο και μετά την αποφοίτηση.

Με την εργασιακή ενασχόληση, σπουδαστές & απόφοιτοι:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι νέα και εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ ανά πάσα στιγμή να διακόψω την επικοινωνία της LE MONDE μαζί μου. (και όχι να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.)

    This site is registered on wpml.org as a development site.